Calitate în Diversitate

Etrifix, piese de schimb pentru etriere

Precizie

Frânarea în siguranță necesită precizie. Noi respectăm cu cea mai mare precizie specificațiile pieselor de prim montaj. Piesele produse de Etrifix sunt cele de care sistemul tău de frânare are nevoie. 

Siguranță

Avem grijă să controlăm și să testăm individual fiecare piesă Etrifix de care va depinde siguranța ta și a celor dragi. Acum vei putea apăsa pedala de frână cu aceeași încredere, la fel ca și în prima zi!

Calitate

Produsele noastre au o calitate ireproșabilă tocmai pentru că materialele prime, tratamentele aplicate și prelucrările CNC sunt de calitate. Produsele de fabrică de prim montaj sunt mereu un etalon.

Fiabilitate

Alegând oricare din produsele Etrifix, ai garanția faptului că acestea vor avea o durată de viață optimă. Astfel, veți beneficia de siguranța la condus iar costurile de achiziție vor fi amortizate in scurt timp.

Descarcă

Catalogul Etrifix

Creat din dorința unor specialiști în domeniul pieselor de schimb pentru etriere de a oferi pieței din România calitate în diversitate,, Etrifix este brand-ul care oferă clienților o gamă largă de piese de schimb, ce cuprinde aproximativ 499 de repere de componente de etrier, potrivite pentru numeroase mărci de camioane, autobuze și semiremorci. Atunci când alegi o piesă de schimb Etrifix, primești garanția calității ireproșabile, a fiabilității și a durabilității.

Furnizorii noștri din Turcia și Europa ne-au pus la dispoziție experința lor de peste 10 ani în producția de echipamente originale OE. Fabricile în care se produce Etrifix sunt dotate cu tehnologie de ultima generație și sunt deservite de personal înalt calificat. Astfel, reușim să controlăm cu strictețe întreg fluxul de producție, de la proiectare până la testele de fiabilitate, pentru a ne asigura că îți putem garanta siguranța frânării.

499

Piese Diferite

24

Mărci Auto

360

Clienți Multumiți

8

Beneficii Majore

720

Camioane Sigure

1

Calitate Premium

Inspirăm multă:

Încredere

Toate componentele Etrifix sunt realizate cu ajutorul unor utilaje de ultimă generație, produse de liderul mondial în domeniu, LIEBHERR-LORENZ și certificate de Wacker Chemie.

 Oferim doar:

Calitate

Verificăm cu atenție calitatea produselor pe întreg lanțul de producție și testam individual, fiecare piesă produsă. Siguranța unei frânări corecte poate fi obținută doar cu piese de calitate!

Analizăm cu:

Seriozitate

Îți punem la dispoziție produsele și serviciile noastre cu promptitudine și seriozitate. Alegând Etrifix poți fi convins că toate piesele vor ajunge la tine în cea mai bună stare.

Garantăm prin:

Certificări

Piesele cu marca Etrifix folosesc exclusiv materii prime de calitate. Siliconul pe care noi am ales să îl folosim în realizarea componentelor Etrifix este certificat REACH și ROHS. 

Pozitionare pe Piață

Etrifix este brand-ul care oferă clienților o gamă largă de piese de schimb, ce cuprinde aproximativ 300 de repere de componente de etrier, potrivite pentru numeroase mărci de camioane, autobuze și semiremorci. Atunci când alegi o piesă de schimb Etrifix, primești garanția calității ireproșabile, a fiabilității și a durabilității. • Toate componentele Etrifix sunt realizate cu ajutorul unor utilaje de ultimă generație, produse de liderul mondial în domeniu, LIEBHERR-LORENZ și certificate de Wacker Chemie. • Siliconul pe care noi am ales să îl folosim în realizarea componentelor Etrifix este certificat REACH și ROHS. • Îți punem la dispoziție produsele și serviciile noastre cu promptitudine și seriozitate.

65%

Valoare Economisită 

85%

Distributie Națională

95%

Recunoaștere Brand

100%

Beneficii Etrifix

Promisiunea Etrifix

Calitate în Diversitate

Brandul Etrifx și-a asumat să respecte cu strictețe specificațiile tehnice pentru fiecare piesă de schimb! Verificăm traseul fiecărei piese pe întreg fluxul de producție. Folosim materie primă de calitate pentru a produce piese fiabile și nu facem rabat pe fluxul tehnologic pentru a reduce costurile! Atenția la detalii și standardele stricte pe care le respectăm îți vor garanta siguranța frânării. Folosind piesele Etrifix îți promitem că vei călca pedala de frână cu încredere!

Experiența Etrifix

Siguranță în Calitate

Știi că ai nevoie de piesele Etrifix atunci când alegi calitatea pentru tine și cei dragi! Siguranța unei frânări corecte poate fi obținută cu piese de calitate! Fiecare piesă de schimb Etrifix este comparată cu cea de la fabrică de prim montaj. Înainte de a pune o piesă pe piață, o verificăm în mai multe puncte de control și o testăm cu cea mai mare atenție. Noi am luat în calcul toate detaliile necesare unor piese sigure. Îți putem garata conformitatea cu cele mai inalte standarde de calitate din domeniu!

Beneficiile produselor Etrifix

Excelență

Prima regulă de care ținem cont atunci când producem o piesă Etrifix este să respectăm întotdeauna 100% atât caracteristicile dimensionale, cât și cele referitoare la materialelel folosite în realizarea componentelor.

Calitate

Materiale de calitate provin doar în urma unor procese de producție atent controlate de specialiști în domeniu. Noi controlăm calitatea piesei pe întreg fluxul de producție, nu doar când aceasta este finalizată. Suntem atenți ca fiecare tratament și finisaj al pieselor noastre să fie de cea mai bună calitate și ne-am asumat faptul că parametrii materiei prime vor întruni mereu specificațiile OE.

Precizie

Frânarea în siguranță necesită precizie. Respectăm cu cea mai mare precizie specificațiile pieselor de prim montaj. Piesele produse de Etrifix sunt cele de care sistemul tău de frânare are nevoie. Acum vei putea apăsa pedala de frână cu aceeași încredere, ca în prima zi!

Profesionalism

Profesionalismul este atributul care caracterizează toți angajații și furnizorii Etrifix! Echipa de vânzări Etrifix este pregătită să ofere consultanță de specialitate și sfaturi personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri. Împreună vom alege cea mai bună variantă pentru sigurața ta și a celor dragi în cele mai avantajoase condiții.

Fiabilitate

Alegând produsele Etrifix, ai garanția faptului că acestea vor avea o durată de viață optimă. Această calitate se regăsește la fiecare reper din potrofoliul nostru și îți permite să ai încredere în sistemul de frânare al mașinii tale.

Certificare

Toate componentele Etrifix sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație, marca LIEBHERR-LORENZ, certificate de către Wacker Chemie. In plus, siliconul pe care noi am ales să îl folosim în realizarea componentelor Etrifix este certificat REACH și ROHS. Ce însemană această certificare? Ne-am asumat că vom produce piesele Etrifix folosind exclusiv materii prime de calitate.

Siguranță

Specialiștii noștri testează și verifică atent toate componentele pieselor înainte ca acestea să ajungă în piață! Avem grijă să controlăm și să testăm individual fiecare mecanism. Obiectivul nostru este siguranța și performanța sistemului de frânare!

Rentabilitate

Sistemul de frânare nu trebuie să conțină piese cu preț bun, ci piese de o calitate bună. Produsele Etrifix te vor ajuta să reduci costurile de întreținere ale sistemului de frânare. Astfel, utilizarea pieselor de calitate aduce cu sine și o reducere a costurilor de reparații, pe termen lung și o reducere a costurilor generate de staționarea camioanelor.

img

Cum recunoști o piesă Etrifix?

Atunci când îți dorești să repari un etrier pentru autovehicului tău, caută-ne pe noi! Folosind componentele de etrier Etrifix, vei putea apăsa din nou cu încredere pedala de frână. Noi ne-am asumat să respectăm cu strictețe specificațiile tehnice pentru fiecare produs! Verificăm traseul fiecărui produs pe întreg fluxul de producție. Atenția la detalii și standardele stricte pe care le respectăm îți vor garanta siguranța frânării. Folosim materie primă de calitate pentru a produce piese de calitate. Nu facem rabat pe fluxul tehnologic pentru a reduce costurile! Toate piesele vor ajunge la tine în cea mai bună stare. Mașina ta frânează la fel de bine ca în prima zi? Înseamnă că ai ales piesele Etrifix!

Toate produsele Etrifix vor ajunge la tine într-un ambalajul personalizat, cu logo-ul Etrifix galben și negru și un cod EAN care îți asigură trasabilitatea produsului original. Astfel, vei putea avea garanția că am respectat cele mai stricte procese de producție!

Nu va trebui să îți faci griji atunci când vine vorba de piesele care conțin componente din silicon, precum elementele de presare. Verificăm cu strictețe să fie întodeauna corect dimensionate, cu un design care permite eliminarea aerului.

Partea de contact cu plăcuța de frână a elementului de presare este tratată cu fosfat de zinc. Procedura ajută la preîntâmpinarea coroziunii și oferă o rezistență ridicată la diferențele de temperatură. Acum nu trebuie să îți faci griji nici în privința ruginii.

Elementele din silicon de la Etrifix conțin 100% silicon! Noi nu vom adăuga în silicon alte elemente. Oferim ceea ce promitem! Respectăm întocmai standardele de producție și promisiunea față de client!

Pentru noi, calitatea produselor de fabrică de prim montaj este mereu un etalon, indiferent de piesa realizată. Calitatea adezivilor pe care îi folosim în producția pieselor Etrifix respectă acest principiu.

Fiecare piesă de schimb Etrifix este comparată cu cea de la fabrică de prim montaj. Înainte de a pune o piesă pe piația, o verificăm în mai multe puncte de control și o testăm cu cea mai mare atenție. Noi am luat în calcul toate detaliile necesare unor piese sigure!

img

De ce Etrifix?

Atunci când îți dorești să repari un etrier pentru autovehicului tău, caută-ne pe noi! Vei putea apăsa din nou cu încredere pedala de frână folosind componentele de etrier Etrifix. Le vei recunoaște cu ușurință datorită ambalajului personalizat cu logo-ul Etrifix galben și negru și un cod EAN care îți asigură trasabilitatea produsului original. Alegand Etrifix poți fi convins că toate piesele vor ajunge la tine în cea mai bună stare. Mașina ta frânează acum la fel de bine ca în prima zi? Înseamnă că ai ales piesele originale Etrifix, în ambalaj negru și logo galben!

Testimoniale

Finisajele pieselor sunt de cea mai bună calitate, îmi inspiră încredere! Mulțumesc, Etrifix!

Am cumpărat pentru prima dată Etrifix toamna recută. De la montarea noilor pieselor în etrier nu am avut deloc probleme. Sunt mulțumit de achiziția mea și recomand cu încredere Etrifix!

Prețurile sunt exact cum ar trebui să fie, raportate la calitatea oferită. Firma mea va rămâne mereu o clientă fidelă.

Când l-am cumpărat nu v-am crezut că nu o să ruginească. Ieri am verificat tot sistemul de frânare, iar piesele de la voi sunt complet intacte. Faceți o treabă bună!

Echipa Etrifix

Florin Calancea

General Manager


Mihaela Balota

Financial Manager


Caius Domocoș

Export Manager


Vino în echipa Etrifix!

Contactează-ne

Cum pot comanda Etrifix?

Ai decis că vrei să ai încredere în frânele tale? Vino să găsești produsele noastre în service-uri sau parcuri auto, distribuite prin dealeri către revânzători (magazine-depozite) ori la posesorii de camioane. Nu ești sigur de ce ai nevoie? Pentru orice comandă, vei primi consultanță de specialitate din partea echipei noastre. În plus vei beneficia de termeni de livrare convenabili. Dorești o ofertă personalizată? Contactează echipa noastră de vânzări!